Kanadské ražniči

Autor receptu: redakcia

400 g teľacej pečene 150 g šunkovej salámy 100 g cibule 100 g jabĺk 5 g oleja soľ Omáčka 60 g paradajkového pretlaku mletá štipľavá paprika sójová omáčka worcesterská omáčka

Postup

  1. Pečeň nakrájame na plátky, potom na kocky, salámu nakrájame na rovnako veľké kocky ako pečeň.
  2. Cibuľu nakrájame na kolieska, jablká na plátky a potom na kocky. Pečeň rovnako pokvapkáme olejom a všetky suroviny striedavo napicháme na kovové ihly alebo na drevené špajdle.
  3. Vložíme ich pod rozohriaty gril a za občasného otáčania grilujeme asi 10 minút.
  4. Podávame obliate omáčkou z paradajkového pretlaku, mletej štipľavej papriky, sójovej omáčky a worcesterskej omáčky, s varenými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.