Kačica na čínsky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 21. októbra 2009
6
porcií
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
200 ml
1 PL
1 PL
1 KL
1/2 KL
2 strúčiky
2-3 ks
2-3 semená
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Kúsky kačice naložíme do zmesi korenín rozmiešaných v jogurte a marinujeme 1–2 hodiny. Na oleji osmažíme jemne nakrájanú cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, klinčeky, kardamóm a škoricu.

  2. 2

    Pridáme kačicu s marinádou a dobre zamiešame. Prikryjeme a dusíme, až kým nebude mäso krehké.

  3. 3

    Nakoniec ochutíme soľou a citrónovou šťavou.

Diskusia k receptu