Postup
-
1
V stredne veľkom hrnci uvaríme ryžu s 2 hrnčekmi vody domäkka. Pripravíme si 4 hrnčeky horúcej vody.
- 2
V ďalšom hrnci uvaríme šošovicu domäkka a do vyvarenia vody. Šošovicu pridáme do ryže.
- 3
V miske rozmiešame jogurt, vajíčka a múku. Prilejeme trochu vody a vytvoríme masu riedkej konzistencie. Tú pomaly nalejeme do ryže so šošovicou a premiešame.
- 4
Pridáme olej, cesnak a dostatok pripravenej horúcej vody, aby sme dosiahli požadovanú konzistenciu.
- 5
Povaríme 10 minút a pridáme soľ a sušenú mätu. Podávame teplé s chlebom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu