Jemná mascarpone pena s bielou čokoládou a malinami
Tento dezert som si obľúbila pre jeho jednoduchosť, zvládnem ho aj po práci za pár minút. Mascarpone, biela čokoláda a maliny. Je to Zobraziť celý popisTento dezert som si obľúbila pre jeho jednoduchosť, zvládnem ho aj po práci za pár minút. Mascarpone, biela čokoláda a maliny. Je to ideálny dezert, keď chcem niečo bez zbytočného pečenia či dlhého chladenia.
porcie
príprava
Postup
-
1
Bielu čokoládu nalámeme na kúsky a rozpustíme vo vodnom kúpeli. Necháme mierne vychladnúť.
- 2
V miske vyšľaháme mascarpone s práškovým cukrom a vanilkovým extraktom do hladka.
- 3
V inej miske vyšľaháme smotanu dotuha.
- 4
Do mascarpone zľahka vmiešame vychladnutú čokoládu a potom po častiach šľahačku.
- 5
Hotovú penu rozdelíme do pohárov a dáme chladiť aspoň na 30 minút.
- 6
Pred podávaním ozdobíme malinami a lístkom mäty.
Tiež Čokoládová pena:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu