Komentáre k receptu:
  • capko - fotkaCapko 21. februára 2017 o 18:12

    Normálne som zabudol zavrieť ústa, pozerajúc na foto. To musí veľmi chutiť. O čerešňovom pive som ešte nepočul. Nemôžeš pridať foto toho piva.
    @zareaguj
  • begonia2 - fotkaBegonia2 21. februára 2017 o 18:22

    Divinu moc nemusím, ale takúto aj s omáčkou veru chcem ochutnať. Už je to uložene v blízkej dobe bude podla teba.
    @zareaguj
  • patroveckypitrs - fotkaPatroveckypitrs 21. februára 2017 o 19:29

    Ďakujem Vám za komentáre. @Capko to pivo je červené a kúpil som ho v Tescu a tu je foto.


    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 21. februára 2017 o 20:57

    @Patroveckypitrs , ty sem asi obyčajné jedlo nedáš, vyváraš samé špeciality, každé je samo o sebe niečo extra, iste ťa tvoji stravníci chvália, koľkým varíš? Ale chvála zaslúžená!
    Mimochodom, pre @Capko , tých príchutí je viac, myslím druhy piva. Bolo by zaujímavé experimentovať aj s inými chuťami......
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkaStanci11 22. februára 2017 o 05:04

    posadil si ma na zadok týmto receptom! :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 22. februára 2017 o 07:14

    divinu milujem. s pivom som ešte nerobila. 5*
    @zareaguj
  • patroveckypitrs - fotkaPatroveckypitrs 22. februára 2017 o 07:17

    Ďakujem @Evanaaa veď to nie je nič zložite a jedla ktoré sú tu už aj desiatkach verzii sa neoplatí dávať. @Stanci11 čože ja mňa učil život tak som sa kadečomu priučil. Vychovával som dcéry sám a mali mlsné jazyky, tak som musel dobré rozmýšľať aby mi to jedli ešte , že som za mlada niečo pochytil od babky a otca. No ja obdivujem teba v tvojom veku a moc dobré varíš. Držím ti palce v živote sa všetko zíde.
    @zareaguj
     1x evanaaa
  • mraveci - fotkaMraveci 22. februára 2017 o 07:21

    Teda toto musím vyskúšať, vyzerá to až moc dobré a to pivo idem dnes pozrieť.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJaalenka 22. februára 2017 o 07:21

    Super receptík a za tak krátku dobu sa mne ešte divina nepodarila pripraviť, teším sa na vyskúšanie a posielam 5*.
    @zareaguj
  • patroveckypitrs - fotkaPatroveckypitrs 22. februára 2017 o 07:30

    Ďakujem @Arnilka , @Mraveci a @Jaalenka . To pivo je normálne pivo s alkoholom len má ohromnú chuť čerešní. @Jaalenka a to mäso musí vyzrieť, ako som napísal. Ja keď som ho skúsil po troch dňoch bolo riadne mäkké a hlavne nesoliť popredu, až na koniec.
    @zareaguj
  • afataga - fotkaAfataga 22. februára 2017 o 13:31

    ako mozem jest jelena, ked kuka na mna zpoza plota?


    @zareaguj
     2x afataga, haji
  • patroveckypitrs - fotkaPatroveckypitrs 22. februára 2017 o 15:13

    Ha ha musíš mu ukázať naložený tanier a povedať, že aj on tak dopadne ak bude blízko chodiť.
    @zareaguj
  • monty469 - fotkaMonty469 23. februára 2017 o 10:27

    Tak to je delikatesa :-) Nerozmyslis si to s tou adopciou ? :-))
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarEmdy 23. februára 2017 o 18:33

    nerozumiem tomu zretiu.... mozem dostat vysvetlenie... dakujem
    @zareaguj
  • patroveckypitrs - fotkaPatroveckypitrs 25. februára 2017 o 09:57

    Ďakujem Vám za komentáre @Monty469 nie nerozmyslím. @Emdy pod hlavným obrázkom je to napísané.
    @zareaguj
  • herkules - fotkaHerkules 25. februára 2017 o 16:38

    ani si sa nepochvalil zjedol si to sam a ja som co?
    @zareaguj
  • tatranka - fotkaTatranka 27. februára 2017 o 15:31

    Tak tento tvoj recept,tanier a celá príprava ma veľmi oslovila.Obed hodný gurmána.Je vidieť,že vieš s chuťami ohromne narábať.
    Sem tam mávam jelenie mäsko / divinu / a veru recept som si uložila.Po jazyku sa mi preháňajú chute,ktoré veru nie sú obyčajné.Za nezvyčajným pivkom sa poobzerám. Si šikovný a nápaditý.Príma recept.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist