Foto: simushkka
Ešte pred Vianocami sme nakúpili kilo kokosu, tak teraz len rozmýšľam, čo s ním :)
12
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
4 ks |
|
7 PL |
|
7 PL |
|
1/2 bal. |
|
100 ml |
|
70 ml |
|
Plnka: | |
600 ml |
|
1,5 ks |
|
4 PL |
|
2 šálky |
|
3 PL |
|
2 ks |
|
želatína: | |
400 ml |
|
200 ml |
|
1,5-2 ks zlatý klas |
|
3 PL |
|
Postup
-
1
Cesto: vyšľaháme žĺtky s cukrom. Pridáme vodu, olej. Potom múku, PDP a sneh z bielkov. Upečieme. Môžeme ho natrieť džemom.
- 2
Plnka: z mlieka, cukru, pudingu uvaríme puding a pred dokončením varenia primiešame kokos. Keď dovaríme necháme trochu vychladnúť, pridáme práškový cukor a smotanu. Natrieme na cesto.
- 3
Želatína: suroviny povaríme do zhustnutia ako puding. Nalejeme na plnku a keď vyvhladne dáme stuhnúť. Na druhý deň vychutnávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu