Jarabice dusené na hubách

Vladimíra Dropča
Banská Bystrica, 13. novembra 2009 9:38
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Jarabice dusené na hubáchFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
15 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
20 g
60 g
60 g
200 g
100 ml
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Jarabice očistíme, vypitveme, umyjeme a osušíme obrúskom.

  2. 2

    Potom ich rozrežeme na polovice, osolíme, poprášime múkou a na masti opečieme do červena.

  3. 3

    Na masle udusíme očistené, umyté, pokrájané šampiňóny, položíme na ne opečené jarabice, polejeme vínom a spolu dusíme domäkka.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist