Jarabice dusené na hubách
Vladimíra Dropča
Banská Bystrica, 13. novembra 2009
Banská Bystrica, 13. novembra 2009
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Jarabice očistíme, vypitveme, umyjeme a osušíme obrúskom.
- 2
Potom ich rozrežeme na polovice, osolíme, poprášime múkou a na masti opečieme do červena.
- 3
Na masle udusíme očistené, umyté, pokrájané šampiňóny, položíme na ne opečené jarabice, polejeme vínom a spolu dusíme domäkka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu