Jahodová bublanina s tvarohom fotorecept
Moja dnešná bublanina, rýchlo a jednoducho.
35 minút
príprava
príprava
35-40 minút
na 190 °C
na 190 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 2 hrnčeky (1 hrnček = 3 dcl) |
|
| 4 ks |
|
| 1 hrnček |
|
| 1 hrnček |
|
| 1 hrnček (vlažné) |
|
| 1 bal. |
|
| 1 bal. |
|
| ( na vymastenie a vysypanie plechu) |
|
| Plnka : | |
| 250 g |
|
| 3 PL |
|
| 1 bal. |
|
| čerstvé (alebo iné ovocie) |
|
Postup
-
1
Suroviny na cesto.
-
2
Suroviny na plnku tvarohovu, jahody.
-
3
Vajíčka vymiešame s cukrom do penista postupne pridávame olej, vlažné mlieko, nakoniec striedavo múku zmiešanu s práškom do pečiva, premiešame. Plech 39x29 cm vymastíme a vysypeme múkou, rovnomerne rozotrieme cesto. Tvaroh zmiešame s práškovym a vanilínovým cukrom, malou lyžičkou kladieme na cesto kôpky tvarohu.
-
4
Postupne poukladáme jahody viď. foto. Rúru predhrejeme na 190 stupňov, pečieme 35-40 do zlatista.
-
5
Po upečení necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom, dobrú chuť.









Diskusia k receptu