Jahodový koláč
Jahodový koláč

Jahodová bublanina s tvarohom fotorecept

olinecka - fotkaolinecka, 22. júna 2019
Jahodová bublanina s tvarohom (fotorecept)
Foto: olinecka

Moja dnešná bublanina, rýchlo a jednoducho.

35 minút
príprava
35-40 minút
na 190 °C

Suroviny

Cesto:
2 hrnčeky (1 hrnček = 3 dcl)
4 ks
1 hrnček
1 hrnček
1 hrnček (vlažné)
1 bal.
1 bal.
 ( na vymastenie a vysypanie plechu)
Plnka :
250 g
3 PL
1 bal.
 čerstvé (alebo iné ovocie)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Suroviny na cesto.

    Jahodová bublanina s tvarohom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Suroviny na plnku tvarohovu, jahody.

    Jahodová bublanina s tvarohom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Vajíčka vymiešame s cukrom do penista postupne pridávame olej, vlažné mlieko, nakoniec striedavo múku zmiešanu s práškom do pečiva, premiešame. Plech 39x29 cm vymastíme a vysypeme múkou, rovnomerne rozotrieme cesto. Tvaroh zmiešame s práškovym a vanilínovým cukrom, malou lyžičkou kladieme na cesto kôpky tvarohu.

    Jahodová bublanina s tvarohom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Postupne poukladáme jahody viď. foto. Rúru predhrejeme na 190 stupňov, pečieme 35-40 do zlatista.

    Jahodová bublanina s tvarohom (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Po upečení necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom, dobrú chuť.

    Jahodová bublanina s tvarohom (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: