Ďalší recept pre labužníkov húb,hubárov a tých čo ich majú rodi.
Postup
-
1
Mäso pokrájame na kocky, okoreníme a rýchlo opečieme na oleji. Pridáme pokrájanú cibuľu, trocha popražíme, pridáme nakrájané huby a zľahka opražíme.
- 2
Nakoniec pridáme vývar a všetko uvaríme do mäkka. Podávame s knedľou. Takto môžeme pripraviť aj zajaca alebo králika.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
takze potom ani to jedlo nie je ono...
obcas mam susene huby z domova a to je rozpravka, lenze tych je malo, lebo poslat sa nemozu a drzim ich kvoli kapustnici.
Aj ked sme chodili zbierat huby, tak dubaky zme skoro nikdy nenasli, iba take modre masliaky a tie tiez moc nevonali, tak neviem, cim to je asi tou slovenskou jedlovou horou...
Takze u teba sa najem aspon tak virtualne a vonavo- dakujem!
Inac dostanem kupit aj take s hnedymi hlavickami, mozo ze tie by dostali tu chut skorej. uvidim a dakujem!