Foto: dorenika
Pomerne rýchle a nenáročné jedlo ktoré sa dá pripraviť dopredu.
3-4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V myske roztlačime cesnak s olejom,solou a korením,pridáme natrhaný rozmarín.Kotletu opláchneme a potrieme zmesou,odložíme do chladničkz na 24hodín.
- 2
Na druhý deň ich na rozpálenej panvici opečieme cca 4min z každej strany.Medzi časom si uvaríme sladké ošúpané zemiaky do mäkka a roztlačíme na kašu.Ochutíme soľou a korením,môžete pridať trochu masla.
- 3
Kaleráb ošúpeme a nastrúhame,ochutíme soľou a podávame k jedlu. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
*****