Jahňacie kolienko na víne
Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 3. mája 2015
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 3. mája 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
120 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Kolienka prešpikujeme cesnakom, osolíme, obložíme čerstvými bylinkami, cibuľkou a zalejeme vínom.
- 2
Potom kolienka pečieme pri 200 °C asi dve hodiny. Ako prílohu podávame v šupke pečené zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu