Jahňací chrbát s koreňovou zeleninou
Štefan Psotný
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 19. januára 2016
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 19. januára 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté jahňacie mäso osolíme a okoreníme. Očistenú a umytú zeleninu nakrájame.
- 2
Zeleninu spolu s mäsom opečieme na panvici s medvedím cesnakom. Mäso by malo byť po upečení ružové a šťavnaté.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu