Suroviny
1 balíček |
|
1 balenie |
|
2 poháre |
|
100 g |
|
|
|
|
|
1 l |
|
2 ks |
|
4 PL |
|
2 ks |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Polovicu cesta rozvaľkáme a uložíme na vodou vypláchnutý plech. Na cesto poukladáme piškóty, na to jablká, posypeme škoricou, kokosom a hrozienkami.
- 2
Z mlieka, pudingu, vanilkových cukrov a kryštálového cukru uvaríme puding. Vlažný ho vylejeme na pripravené jablká a ostatné prísady.
- 3
Vyvaľkáme druhú polovicu lístkového cesta, uložíme ho na puding a natrieme rozšľahaným vajíčkom.
- 4
Pečieme v stredne teplej rúre, krájame až vychladnuté.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu