Foto: ancicka
Potrebovala som na rýchlo urobiť niečo fajné pod zub.Tu je výsledok.Dezertík je fajný vláčny a aj chuťove je výborny.Má pudingovú konzistenciu.
porcií
príprava
na 750W °C
Suroviny
3 ks |
|
3 PL |
|
4 PL |
|
3 PL |
|
1 ks |
|
pár kvapiek |
|
2 PL |
|
2 ks (stredné) |
|
1 ks (krémový prášok) |
|
2 PL |
|
2 ČL |
|
na ozdobu |
|
Postup
-
1
Vajcia s vanilkovým cukrom a kr.cukrom vyšlahám,pridám olej a vyšľahám do peny.
-
2
Pridám múku s kypriacim práškom, zl.klas,kokos a mlieko.Zašľahám.
-
3
Pridám na malé kocôčky nakrájané,očistené jablká a troška škorice.
-
4
Premiešam a vylejem do pomastenej misky vhodnej do mikrovlnky.Mikrovlnku som si nastavila na najvyžší stupeň/750 W/ a zapla na 5 minút.Celkom to stačí.Pozrela som po 5 minútach šparadlom a v strede je fajne upečené.
-
5
Takto mi pekne narástlo.
-
6
Po výklopení na tanier je tarto štavnatý.Na vrchu sa vytvorí akoby pudingový povlak.
-
7
Tak som ho dala ešte na 1 minútku do mikrovlnky.
-
8
Po dopečení som ozdobila čokoládovou polevou.Výborný je jak za tepla,tak aj za studená.
-
9
V reze.
a mám tu aj vnúčatá na prázdninách a oni radi pomáhajú...