Foto: nordlys
Je veľa verzií tohto receptu, niekto pridáva aj kapustu alebo pomaranče. U nás sa pripravuje takto. Výborne sa hodí k akejkoľvek pečenej hydine. (ospravedlňujem sa Zobraziť celý popisJe veľa verzií tohto receptu, niekto pridáva aj kapustu alebo pomaranče. U nás sa pripravuje takto. Výborne sa hodí k akejkoľvek pečenej hydine. (ospravedlňujem sa za foto, musím sa ešte veľa, veľa učiť). :)
porcií
príprava
Postup
-
1
Nakrájame jablká, zelerové stonky a ananás (ak sme kúpili nakrájaný na kúsky, tak len pridáme zatiaľ bez šťavy).
- 2
Vyšľaháme šľahačkovú smotanu a zmiešame ju s majonézou.
- 3
K nakrájaným surovinám pridáme orechy a bobule tmavého hrozna. Pridáme citrónovú a ananásovú šťavu, šalát premiešame.
- 4
Nakoniec pridáme smotanovo- majonézovú hmotu a šalát znova premiešame. Necháme postáť v chladničke aspoň hodinu pred podávaním. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Waldorf je pouze kombinace jablek, celeru, ořechů, s trochou majonézy a zakysané smetany osolené a opepřené bílým pepřem. To je vše.