Ihla s cuketou a baklažánom

Vladimír Greguška
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 30. októbra 2011
Ihla s cuketou a baklažánom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
8-10 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks, menšia
1 ks
100 g
1 PL
700 g, uvarené v šupke
8 plátkov
dressing:
200 g
100 g




Postup

  1. 1

    Na kúsky pokrájané kuracie prsia, vopred marinované v peste, picháme na ihlu striedavo s cuketou, baklažánom a cherry paradajkami. Opekáme na panvici z každej strany 10 – 15 minút.

  2. 2

    Uvarené zemiaky pokrájame na kolieska, restujeme na panvici spolu so slaninkou do zlatista. Osolíme. Hotové jedlo podávame s dresingom.

  3. 3

    Dresing: všetky suroviny zmiešame.

Diskusia k receptu

laurisia
Pozdravujem pána šéfkuchára! Dnes sme mali na obed a tá kombinácia s bazalkovým pestom bola úžasná. Odporúčam. Mňam :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia