Ihla s cuketou a baklažánom
Vladimír Greguška
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 30. októbra 2011
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 30. októbra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
8-10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na kúsky pokrájané kuracie prsia, vopred marinované v peste, picháme na ihlu striedavo s cuketou, baklažánom a cherry paradajkami. Opekáme na panvici z každej strany 10 – 15 minút.
- 2
Uvarené zemiaky pokrájame na kolieska, restujeme na panvici spolu so slaninkou do zlatista. Osolíme. Hotové jedlo podávame s dresingom.
- 3
Dresing: všetky suroviny zmiešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu