Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou
Autor receptu: bejgi
Nedeľný obed...niečo ľahšie po sviatkoch :)
5 porcií |
60 minút príprava |
25 minút na 250 °C |
Postup
- Hydinové mäsko pokrájame na ľubovoľné pásiky, kocky... pridáme korenie, cukor, olivový olej.
- Marinované mäso dáme na rozohriatu panvicu cca 15 min. necháme podusiť, pridáme červenú /zelenú/ papriku,cibuľu pór a na koniec udusenú zelenú fazuľku.
- Na záver pridáme šľahačkovú smotanu a rukolu /pridá chuť slaninky:)/
- Medzi tým si pripravíme prílohu, zemiaky, očistíme, narežeme na plátky /veľké/ pridáme petržlenovú vňatku, rozmarín, cibuľku a olej /poriadne premiešame/
- a dáme zapiecť do trúby.
- a môžeme obedovať :)