Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou

Autor receptu: bejgi

Nedeľný obed...niečo ľahšie po sviatkoch :)

5
porcií
60 minút
príprava
25 minút
na 250 °C

Suroviny

Postup

  1. Hydinové mäsko pokrájame na ľubovoľné pásiky, kocky... pridáme korenie, cukor, olivový olej.
  2. Marinované mäso dáme na rozohriatu panvicu cca 15 min. necháme podusiť, pridáme červenú /zelenú/ papriku,cibuľu pór a na koniec udusenú zelenú fazuľku.
  3. Na záver pridáme šľahačkovú smotanu a rukolu /pridá chuť slaninky:)/
  4. Medzi tým si pripravíme prílohu, zemiaky, očistíme, narežeme na plátky /veľké/ pridáme petržlenovú vňatku, rozmarín, cibuľku a olej /poriadne premiešame/
  5. a dáme zapiecť do trúby.
  6. a môžeme obedovať :)