Hydina so zelenou fazuľkou a rukolou
	        Autor receptu: bejgi
	         
	        
	        Nedeľný obed...niečo ľahšie po sviatkoch :)
| 		  
				  	  
				  	5 porcií  | 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
				  	  
				  	25 minút  na 250 °C  | 
Postup
- Hydinové mäsko pokrájame na ľubovoľné pásiky, kocky... pridáme korenie, cukor, olivový olej. 
 - Marinované mäso dáme na rozohriatu panvicu cca 15 min.  necháme podusiť, pridáme červenú /zelenú/ papriku,cibuľu pór a na koniec udusenú zelenú fazuľku.
 - Na záver pridáme šľahačkovú smotanu a rukolu /pridá chuť slaninky:)/
 - Medzi tým si pripravíme prílohu, zemiaky, očistíme, narežeme na plátky /veľké/ pridáme petržlenovú vňatku, rozmarín, cibuľku a olej /poriadne premiešame/ 
 - a dáme zapiecť do trúby.
 - a môžeme obedovať :)