Husacia pečeň na jablkách s brusnicami

Zoltán Salgó
šéfkuchár Hotela Kamila v Čiernej Vode, 16. októbra 2009
Husacia pečeň na jablkách s brusnicami
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 ks
4 PL
50 g
8 ks




Postup

  1. 1

    Umytú pečeň nakrájame na hrubšie plátky a prudko opečieme na panvici z oboch strán.

  2. 2

    Očistené jablká nakrájame na mesiačiky a prudko opečieme na oleji.

  3. 3

    Pri servírovaní na tanieri rozotrieme brusnice, na ktoré uložíme do stredu rukolu, jablká a na vrch pečeň, posypeme hrubozrnnou soľou.

  4. 4

    Podávame s opečeným toastom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia