Husacia pečeň na jablkách s brusnicami
Zoltán Salgó
šéfkuchár Hotela Kamila v Čiernej Vode, 16. októbra 2009
šéfkuchár Hotela Kamila v Čiernej Vode, 16. októbra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú pečeň nakrájame na hrubšie plátky a prudko opečieme na panvici z oboch strán.
- 2
Očistené jablká nakrájame na mesiačiky a prudko opečieme na oleji.
- 3
Pri servírovaní na tanieri rozotrieme brusnice, na ktoré uložíme do stredu rukolu, jablká a na vrch pečeň, posypeme hrubozrnnou soľou.
- 4
Podávame s opečeným toastom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu