Husacia pečeň na grilovanom ovocí
Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 18. októbra 2015
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 18. októbra 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Husaciu pečeň vložíme do vriacej osolenej vody spolu s masťou v pomere 1:1 a bylinkami, po 20 minútach varenia hrniec s pečeňou odstavíme na 15 minút, potom pečeň vyberieme a necháme na chladnom mieste stuhnúť.
- 2
Čerstvé ovocie nakrájame na menšie kocky. Z cukru pripravíme karamel, do ktorého vložíme ovocie a necháme spojiť.
- 3
Na ozdobu posypeme vlašskými orechmi a čerstvými bylinkami. Pripravenú pečeň a ovocie podávame na opečených bagetkách.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ci sa teraz, ked ti to docvakne, holymi rukami roztrhas na kusky a odpraces do nenavratna?
uzasna logika, naozaj
netiketa.yreg.me/home.php?id=4...
A mimochodom, ak ti vadi tykanie, asi nepatris do "rodiny":
varecha.pravda.sk/diskusie/-tykame-si-vykame-si-/880-foru...