Hubovník
Marek Pethö
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 8. augusta 2011
šéfkuchár hotela Strachanovka v Liptovskom Jáne, 8. augusta 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rožky nakrájame na kocky, pridáme do nich vajcia, na cibuľke opražené huby, soľ, korenie, petržlenovú vňať a vegetu.
- 2
Túto masu spolu zmiešame, rozložíme na papierom vyložený plech a necháme piecť 20 minút pri teplote 180 stupňov.
- 3
Po dopečení hubovník nakrájame na kocky asi 5 x 5 cm.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/hubnik-fotorecept/8924-recept.h...