Hruškový čokoládový páj
Michal Baniar
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 23. júla 2010
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 23. júla 2010

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Suroviny spolu zmiesime a necháme pol dňa odležať v chladničke. Rozvaľkáme na 3 mm hrúbku, vložíme do okrúhlej formy na pečenie, popicháme vidličkou a pečieme pri teplote 170 stupňov. Pred dopečením potrieme vajíčkom.
- 2
Hrušky nakrájame na tenké plátky a poukladáme do pripravenej predpečenej formy. Smotanu spolu s mliekom privedieme do varu, zalejeme ňou čokoládu a rozpustíme. Pridáme vajcia a zalejeme hrušky. Pečieme asi 60 minút pri teplote 150 stupňov.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu