Hrušková kuracia pečeň

Autor receptu: elixir

Mala som doma pečeň, hrušku a chceli sme rýchly obed... chcela som vykúmať niečo, čo sme ešte nemali...a tak vzniklo toto jedlo.

2
porcie
10 minút
príprava
25-30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Očistíme cibuľku a dáme opekať na masle.
  2. Medzitým si očistíme a nakrájame kuraciu pečeň. Keď je cibuľka hotová, pridáme pečeň do hrnca a opekáme.
  3. Keď sa nám zdá dostatočne prepečená, podlejeme ju vodou a dusíme 10 minút. Po piatich minútach k nej pridáme hrušku, ktorú sme si nakrájali a spolu dusíme.
  4. Po 10 minútach pridáme smotanu s koreniami a soľou, rozmiešame a necháme prevrieť. Nachystáme na tanierik s nami volenou prílohou a môžeme servírovať.