Hrušková kuracia pečeň
Autor receptu: elixir
Mala som doma pečeň, hrušku a chceli sme rýchly obed... chcela som vykúmať niečo, čo sme ešte nemali...a tak vzniklo toto jedlo.
2 porcie |
10 minút príprava |
25-30 minút tepelná úprava |
Postup
- Očistíme cibuľku a dáme opekať na masle.
- Medzitým si očistíme a nakrájame kuraciu pečeň. Keď je cibuľka hotová, pridáme pečeň do hrnca a opekáme.
- Keď sa nám zdá dostatočne prepečená, podlejeme ju vodou a dusíme 10 minút. Po piatich minútach k nej pridáme hrušku, ktorú sme si nakrájali a spolu dusíme.
- Po 10 minútach pridáme smotanu s koreniami a soľou, rozmiešame a necháme prevrieť. Nachystáme na tanierik s nami volenou prílohou a môžeme servírovať.