Hŕstková polievka racio
Foto: podravka
Rýchla a jednoduchá príprava zaručuje jedine úspech. Zmes na hŕstkovú polievku racio nie je potrebné pred varením namáčať.
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nakrájanú alebo nastrúhanú koreninovú zeleninu orestujeme na masle.
- 2
Pridáme zmes na hŕstku, zalejeme vodou, pridáme celú cibuľu, strúčiky cesnaku a všetko pomaly varíme do zmäknutia strukovín.
- 3
Pred koncom ochutíme vegetou, podľa potreby osolíme, vložíme do polievky na kocky nakrájané zemiaky a dovaríme.
- 4
Podávanie: Ozdobíme petržlenovou vňaťou a hneď podávame.
- 5
Malé tajomstvo: Zmes na hŕstkovú polievku racio nemusíme pred varením namáčať. Pre ešte lepšiu chuť, polievku dochutíme Podravka zeleninovým bujónom.
Tiež hŕstková polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu