Hroznový šalát so syrom Niva
Peter Varga
šéfkuchár a spolumajiteľ bistra Bienvenue v Bratislave, 10. októbra 2021
šéfkuchár a spolumajiteľ bistra Bienvenue v Bratislave, 10. októbra 2021

Foto: archív Petra Vargu
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
50 g |
|
200 g |
|
200 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
100 g |
|
3 KL |
|
1 PL |
|
4 KL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na plátky nasekané oriešky nasucho opražíme dozlatista.
- 2
Hroznové bobule prekrojíme na polovice a zbavíme jadierok. Jablko a hrušku nakrájame na plátky.
- 3
Z octu, medu, oleja, zo soli a z mletého korenia vymiešame dresing.
- 4
V mise ovocie zmiešame spolu s orieškami a s pripraveným dresingom. Syr nakrájame na kocky a posypeme nimi hotový šalát.
Tiež šalát:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu