Hroznová bublanina

lenka0 - fotkalenka0, 10. mája 2015 15:46
Ďalšie recepty »
Hroznová bublaninaFoto: lenka0

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Zmaknuté maslo vymiešame s práškovým cukrom a so žltkami. Pridáme citronovú šťavu,vanilínový cukor,polohrubú múku zmiešanú s kypriacim práškom a dotuha vyšlahaný sneh z bielkov.

  2. 2

    Cesto rozotrieme na vymastený,múkou vysypaný plech.

  3. 3

    Bobule hrozna(hrozno možeme dať biele alebo červené,ja som dala červené preto to vyzerá ako čerešne :D) umyjeme,osušíme,vačšie bobule prekrojíme na polovicu a dáme do misky.Poprášime ich hrubou múkou(aby nám neklesli pri pečení dole)a rovnomerne poukladáme na pripravené cesto.

  4. 4

    Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme.Upečený,vychladnutý koláč posypeme práškovým cukrom a pokrájame.Dobrú chuť :)!

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist