Foto: lenka0
Postup
-
1
Zmaknuté maslo vymiešame s práškovým cukrom a so žltkami. Pridáme citronovú šťavu,vanilínový cukor,polohrubú múku zmiešanú s kypriacim práškom a dotuha vyšlahaný sneh z bielkov.
- 2
Cesto rozotrieme na vymastený,múkou vysypaný plech.
- 3
Bobule hrozna(hrozno možeme dať biele alebo červené,ja som dala červené preto to vyzerá ako čerešne :D) umyjeme,osušíme,vačšie bobule prekrojíme na polovicu a dáme do misky.Poprášime ich hrubou múkou(aby nám neklesli pri pečení dole)a rovnomerne poukladáme na pripravené cesto.
- 4
Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme.Upečený,vychladnutý koláč posypeme práškovým cukrom a pokrájame.Dobrú chuť :)!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu