Foto: rennatte
Najlepšia je z čerstvých hríbov
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené a umyté hríby nakrájame na kocky
-
2
na oleji osmažíme na kocky nakrájanú cibuľu a pridáme nakrájané hríby, podusíme vo vlastnej šťave asi 10 minút
-
3
potom pridáme na plátky nakrájaný cesnak, rascu a osolíme, dusíme ďalších 10 minút, odstavíme a necháme vychladnúť
-
4
vajíčka postrúhame na jemno, vychladnuté hríby premixujeme ponorným mixérom, iba prebehneme, netreba mixovať na kašu, aby nám ostali aj malé kúsky, pridáme vajíčka, premiešame a dochutíme soľou alebo vňaťou
-
5
podávame s čerstvým chlebom a zeleninou
Diskusia k receptu