Foto: krasaaharmonia
Ani vaše deti nemajú radi špargľu? Vyskúšajte tento trik, u nás sa osvedčil. Deti si niekoľkokrát nabrali a polievku vychvaľovali....
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špargľu nakrájame na asi 1 cm kúsky, povaríme 5 minút v osolenej vode, rozmixujeme ponorným mixérom.
- 2
Ppripravíme zápražku (olej + múka), zalejeme mliekom.
- 3
Ppridáme sterilizovaný hrášok, pár minút povaríme a máme hotovú vynikajúcu sladučkú „hráškovo zelenú hráškovú polievku“, ktorú deti milujú. A nielen deti :-) Na zdravie
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu