Hovädzie na slivkách

marienkat - fotkaMarienkat, 12. októbra 2012 18:26
Ďalšie recepty »

Tento recept som si upravila na základe rôznych receptov z internetu a televízie podľa svojej chuti.

6-8
porcií
30 min
príprava
120 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Uvaríme si bujón.

  2. 2

    Hovädzie mäso nakrájame na kocky, osolíme a opražíme na oleji, kým nepustí šťavu. Potom postupne pridávame striedavo víno a bujónový vývar a dusíme pod pokrievkou asi hodinu.

  3. 3

    Keď je mäso polomäkké, pridáme pokrájané sušené slivky, lekvár, škoricu a rozdrvené klinčeky. Dusíme ešte asi polhodinu až hodinu.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist