Dusené mäsko na cibuli a hríboch, v chladných dňoch iste dobre padne aj vám :-)
9
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
150 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso odblaníme a nakrájame na malé kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno. Rozpálime olej a osmažíme cibuľu do zlatista.
- 2
Zalejeme trochou vývaru a vydusíme na tuk. Pridáme mäso a keď sa zatiahne, zalejeme vývarom a dusíme.
- 3
Po hodine a pol si namočíme hríby vo vode na pol hodinu. Pridáme do mäsa. Cesnak nasekáme nadrobno a tiež pridáme do mäsa, dochutíme soľou a čiernym korením a dusíme 20 minút. Zahustíme zemiakom a prevaríme este desať minút. Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu