Hovädzie na hríboch

Autor receptu: sissi17

Dusené mäsko na cibuli a hríboch, v chladných dňoch iste dobre padne aj vám :-)

9
porcií
20 minút
príprava
150 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso odblaníme a nakrájame na malé kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno. Rozpálime olej a osmažíme cibuľu do zlatista.
  2. Zalejeme trochou vývaru a vydusíme na tuk. Pridáme mäso a keď sa zatiahne, zalejeme vývarom a dusíme.
  3. Po hodine a pol si namočíme hríby vo vode na pol hodinu. Pridáme do mäsa. Cesnak nasekáme nadrobno a tiež pridáme do mäsa, dochutíme soľou a čiernym korením a dusíme 20 minút. Zahustíme zemiakom a prevaríme este desať minút. Dobrú chuť :-)