Hovädzia roštenka na červenej cibuli fotorecept
Náš nedeľný obed z domácej hovädziny na červenej cibuli s paradajkovou šťavou a červeným vínom.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Mäso som umyla, osušila, nakrájala na plátky a trošku naklepala.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Masť som nechala rozohriať a rezne som opiekla sprudka z oboch strán a vybrala som ich do misy.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Do výpeku som pridala nakrájanú červenú cibuľu a nechala opiecť.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Poprášila som ju červenou mletou paprikou a podliala vývarom.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Do základu som pridala mäso, pridala som paradajkovú šťavu.
                                                     - 
                                                    6
                                                    
Mäso som osolila, pridala mleté čierne korenie, štipku rasce a pod pokrievkou dusila. Počas dusenia som mäso podliala ešte horúcim vývarom. Keď bolo mäso mäkké, napokon som pridala červené víno, nechala chvíľku prejsť varom.
                                                     - 
                                                    7
                                                    
Hotový obed...
                                                     - 
                                                    8
                                                    
Podávala som s tarhoňou a uhorkovým šalátom. Prajem vám dobrú chuť.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu