Foto: stacy77777
Tento recept je pre milovníkov pikantných jedál. Ochutnala som ho troška v inej podobe/mäso bolo na kocky/ v jednej reštaurácii s manželom,obidvoch nás pobavil Zobraziť celý popisTento recept je pre milovníkov pikantných jedál. Ochutnala som ho troška v inej podobe/mäso bolo na kocky/ v jednej reštaurácii s manželom,obidvoch nás pobavil názov- rozstrieľaný mexičan.
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
1 kg zo stehna |
|
400 gr |
|
200 gr |
|
200 gr |
|
100 gr |
|
1 ks väčšia |
|
3 ks - strúčiky |
|
2 lyžičky |
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
1 dcl na opekanie |
|
1 lyžička |
|
Postup
-
1
Najskôr si pripravíme fazuľovú zmes.
-
2
Osmažíme na jemno nakrájanú cibuľku na oleji,pridáme mletú papriku a chilli korenie,zalejeme šampiňónmi,aj s nálevom. Pridáme sterilizovanú červenú fazuľu,kukuricu,pretlak,cesnak nakrájaný na drobné kúsočky,sójovú omáčku a necháme zo 10minút dusiť. Zmes dáme do misy z jenského skla.
-
3
Mäso naklepeme,posolíme a prudko opražíme na oleji.Dáme na fazuľovú zmes.
-
4
Dusíme v rúre asi 1 hodinu. Podávame s hranolkami,alebo s Arabským chlebom. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu