Hovädzia roštenka dusená na fazuli a čili

Autor receptu: stacy77777

Tento recept je pre milovníkov pikantných jedál. Ochutnala som ho troška v inej podobe/mäso bolo na kocky/ v jednej reštaurácii s manželom,obidvoch nás pobavil názov- rozstrieľaný mexičan.

6
porcií
30 minút
príprava
60 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Najskôr si pripravíme fazuľovú zmes.
  2. Osmažíme na jemno nakrájanú cibuľku na oleji,pridáme mletú papriku a chilli korenie,zalejeme šampiňónmi,aj s nálevom. Pridáme sterilizovanú červenú fazuľu,kukuricu,pretlak,cesnak nakrájaný na drobné kúsočky,sójovú omáčku a necháme zo 10minút dusiť. Zmes dáme do misy z jenského skla.
  3. Mäso naklepeme,posolíme a prudko opražíme na oleji.Dáme na fazuľovú zmes.
  4. Dusíme v rúre asi 1 hodinu. Podávame s hranolkami,alebo s Arabským chlebom. Dobrú chuť!