Hovädzia roštenka dusená na fazuli a čili
Autor receptu: stacy77777
Tento recept je pre milovníkov pikantných jedál. Ochutnala som ho troška v inej
podobe/mäso bolo na kocky/ v jednej reštaurácii s manželom,obidvoch nás pobavil názov-
rozstrieľaný mexičan.
6 porcií |
30 minút príprava |
60 minút na 200 °C |
Postup
- Najskôr si pripravíme fazuľovú zmes.
- Osmažíme na jemno nakrájanú cibuľku na oleji,pridáme mletú papriku a chilli korenie,zalejeme šampiňónmi,aj s nálevom. Pridáme sterilizovanú červenú fazuľu,kukuricu,pretlak,cesnak nakrájaný na drobné kúsočky,sójovú omáčku a necháme zo 10minút dusiť. Zmes dáme do misy z jenského skla.
- Mäso naklepeme,posolíme a prudko opražíme na oleji.Dáme na fazuľovú zmes.
- Dusíme v rúre asi 1 hodinu. Podávame s hranolkami,alebo s Arabským chlebom. Dobrú chuť!