Hovädzí vývar s plnenou hriankou

Marek Švaro
šéfkuchár hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch, 26. apríla 2016 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Hovädzí vývar s plnenou hriankouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
240 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Cibuľu opečieme z obidvoch strán na oleji dohneda. Kosti a koreňovú zeleninu zalejeme vodou a dáme variť. Pridáme opečenú cibuľu a ligurček. Varíme na miernom ohni asi 4 hodiny. Počas varenia zbierame vzniknutú penu. Precedíme a dochutíme soľou a korením.

  2. 2

    Hovädziu pečienku zomelieme najemno, pridáme soľ, korenie, cesnak a podľa chuti majorán. Na jeden plátok hriankového chleba nanesieme pečienku a zakryjeme druhým plátkom chleba. Takto naplnený chlieb obalíme vo vajíčku a vypražíme na oleji. Potom ho prekrojíme na polovicu a zalejeme vývarom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist