Horúci šalát z farebnej šošovice
Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šošovicu uvaríme v slanej vode. Všetky suché ingrediencie zmiešame. Dresing pripravíme tak, že zmiešame horčicu, med a šťavu z citróna.
- 2
Za stáleho šľahania do zmesi pomaly lejeme olivový olej, aby dresing zhustol, dochutíme ho soľou, korením, zalejeme ním šalát a naaranžujeme na tanier. K šalátu môžeme pridať opečené kúsky chleba.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu