Horúci šalát z farebnej šošovice
			   Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015
		   
		   šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Šošovicu uvaríme v slanej vode. Všetky suché ingrediencie zmiešame. Dresing pripravíme tak, že zmiešame horčicu, med a šťavu z citróna.
- 2
 Za stáleho šľahania do zmesi pomaly lejeme olivový olej, aby dresing zhustol, dochutíme ho soľou, korením, zalejeme ním šalát a naaranžujeme na tanier. K šalátu môžeme pridať opečené kúsky chleba.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu