Hokkaido polievočka krémová

luckaprima - fotkaluckaprima, 20. augusta 2016

Krásne krémová a zdravie z nej len tak žiari ako slniečko. Vynikajúco podporí imunitu a dobrú náladu vďaka oranžovej zelenine a zázvor tiež pridá Zobraziť celý popisKrásne krémová a zdravie z nej len tak žiari ako slniečko. Vynikajúco podporí imunitu a dobrú náladu vďaka oranžovej zelenine a zázvor tiež pridá na zdraví.

6
porcií
3 minút
príprava
25 minút
na 100 °C

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
4 strúčiky
1 ČL čerstvý
1 PL
1 PL 82%
1 hrsť čerstvá
1 ks




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny nakrájame na menšie kúsky, zalejeme vodou a okrem petržlenovej vňate a tukov uvaríme 25 minút.

    Hokkaido polievočka krémová - obrázok 1
  2. 2

    Ochutnáme, pridáme maslo, prípadne dosolíme a rozmixujeme. Pri servírovaní ozdobíme vňatkou, semienkami a kvapkou olivového alebo iného zdravého oleja. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

luckaprima
@Atulienka (21.8.2016 10:08)

Ďakujem, niekedy ju ešte zahustím lyžicou ovsených vločiek ktoré pridám pred mixovaním. Dobrú chuť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia