Hokkaido polievka s červenou šošovicou
Foto: miomat
Lahodná krémová polievka zasýti a zahreje. V "hrnček var" hotová za 25 minút stlačením tlačítka.
Zdroj: mamigo.sk
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
25 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Cibuľu a cesnak očistite a spolu s tekvicou nakrájajte všetko na malé kúsky. Šošovicu prepláchnite.
- 2
Všetky ingrediencie vložte do MioMatu a dolejte vodu medzi rysky MIN a MAX.
- 3
Zapnite "hrnček var" a stlačte Mash/Soup. "hrnček var" začne variť a po 25 minútach zapípa, že polievka je hotová. Pridajte korenie, kurkumu, čili a soľ a primiešajte kokosové mlieko. Dobrú chuť!
Tiež tekvicová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu