Hokkaido na kurkume s kokosovým mliekom a čerstvým koriandrom
Foto: zuzananoskova
Jedno z mojich TOP jedál. Bomba. Pecka.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na kokosovom oleji popražím postupne kurkumu, rascu, papriku. Pridám cibuľu, chvíľu podusím, pridám hokkaido nakrájané nadrobno, šošovicu, zaliala som vodou akurát a na miernom ohníku nevhala pomaly variť. Občas som to premiešala. Po 20-ich minútach som priliala kokosové mlieko, dochutila soľou, pridala koriander, veľa koriandru a vypla.
- 2
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu