Hlivový perkelt so zeleninou

František Šarközy
šéfkuchár hotela Tatra v Bratislave, 9. októbra 2011
Hlivový perkelt so zeleninou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
15 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g, čerstvá
100 g
10 g
100 g
80 g
100 ml




Postup

  1. 1

    Na rozpálenom tuku osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na rezance pokrájanú hlivu, petržlen, mrkvu a restujeme.

  2. 2

    Ďalej pridáme mletú červenú papriku a podlejeme vývarom.

  3. 3

    Ochutíme, krátko povaríme a zjemníme smotanou.

Diskusia k receptu

grandma
A kde je tam v popise citrón a cesnak, kedy sa pridáva a prečo?
dorisa
....vyzerá prudko zdravý, krásny farebný ....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia