Hlivový perkelt so zeleninou
František Šarközy
šéfkuchár hotela Tatra v Bratislave, 9. októbra 2011
šéfkuchár hotela Tatra v Bratislave, 9. októbra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálenom tuku osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na rezance pokrájanú hlivu, petržlen, mrkvu a restujeme.
- 2
Ďalej pridáme mletú červenú papriku a podlejeme vývarom.
- 3
Ochutíme, krátko povaríme a zjemníme smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu