Hlivový guláš s fazuľou

danda3 - fotkadanda3, 10. novembra 2012
Hlivový guláš s fazuľou
Foto: danda3

Náš dnešný obed - jednoduchý, rýchly a hlavne sýty.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

600 g
2 ks
1 pohár malý
1 pohár malý
1 ks
3 - 4 PL
2 KL
1 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme cibuľu, kto chce, môže pridať aj trošku slaninky, ale nemusí byť, potom pridáme na rezance nakrájanú hlivu, popražíme, pridáme soľ, rascu, čili papričku a mletú papriku. Zalejeme lečom a rajčinam. Dusíme cca 20 minút, potom pridáme kečup alebo pretlak, scedenú fazuľu (môže byť aj čerstvo uvarená), podľa potreby vodu, ale nesmie jej byť veľa. Necháme prevrieť a ak treba ešte dochutíme soľou, Nakoniec dáme vňaťku alebo majorán, môže byť aj cesnak, ja som ho už nestihla, tak nabudúce. Podávame s chlebom alebo pečivom.

Diskusia k receptu

danda3
Ďakujem, len sa tak po nej zaprášilo, neostalo nič...:D:D:D
sportak
Dnes sme mali hlivový perkelt, takže nabudúce pridáme aj fazuľu. Ďakujem za inšpiráciu. Výborný rcp.
renka73
Vypadá veľmi dobre :-) určite spravím mňam.Ďakujem za receptík :-)
modrykamen
Perfektný recept. Včera som nazbieral plný košík podpňoviek a urobil z nich perkelt. Ostalo ešte hodne. Dnes pridám fazuľu a dochutím.
cica2
robíš mi chúťky, dala by som si :-)
danda3
♥Ďakujem za krásne komentáre, potešili.♥




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia