Cozido - špecialita z Azorských ostrovov
Toto jedlo sa na Azoroch tradične pripravuje v hrncoch v zemi pomocou geotermálneho tepla. Dá sa,...
Viedenský tafelspitz s pažítkovým dresingom
Rakúsko–uhorskú špecialitu tafelspitz preslávil cisár František Jozef I. , bolo to jeho najobľúbenejšie jedlo. Na...
Rizoto z mäsa z polievky
V polievke som mala veľa mäsa aj zeleniny, z časti som urobila rizoto, také obyčajné...
Krompak v kapuste
Tento raz sme v pri nakrúcaní relácie TV Varecha Slovenské dobroty mali možnosť ochutnať špecialitu, ktorej...
Varené hovädzie s tekvicovou omáčkou a farebnou knedľou
Hovädzie varené: Od blán očistenú falošnú sviečkovicu vložíme do hrnca so zeleninou a s koreninami a varíme...
Varené hovädzie mäso so šampiňónovou omáčkou s kôprom
Jednoduché, veľmi rýchlo pripravené chutné jedlo.
Pomaly varený bravčový bok s paprikou
Bravčový bok si robievam dosť často, ale v pomalom hrnci som ho robil prvý krát...