#francuzskyzakusok

prazdny

Jednoduché francúzske makrónky

Dezerty

Bielky si necháme na linke cez noc odstáť. Potom ich vyšľaháme, pridávame po troškách kryštálový...

prazdny

Makrónky

Dezerty

1 hrnček = 250 ml. Mandľovú múku a práškový cukor zmiešame. Veľmi krátko môžeme premixovať...

prazdny

Mille feuilles s karamelizovanou bielou čokoládou a hruškami

Dezerty

Najprv si pripravíme karamelizovanú bielu čokoládu. Rúru predhrejeme na 120 °C. Do zapekacej misy nalámeme...

prazdny

Karamelové èclairs

Dezerty

Po veľmi, veľmi, veľmi dlhej dobe som sa opäť odhodlala na odpaľované cesto - priznám...

prazdny

Čokoládové makrónky

Dezerty

Vždy som obdivovala malé farebné koláčiky - makrónky. Pár krát som ich vyskúšala. Páčila sa mi ich farebnosť a chuť....