
Kuracie cordon bleu s omáčkou demiglace z Francúzska
Prípravu omáčky demiglace začneme tým, že pripravíme teľacie kĺbové kosti a dáme ich zapiecť na pekáči do...

Lieskovcové makrónky
Ja som sa do makróniek zamilovala - páčia sa mi ako vyzerajú a mám rada koláčiky, ...

Citrónové makrónky
Makrónky - buď ich milujete alebo nenávidíte. Upiecť ich tak, aby sa podarili nie je...
Crème brûlée podľa Richarda Sulíka
Crème brûlée presne tak, ako sa má robiť. Zabudnime na politiku a vychutnajme si tento...

Bezlepkové odpaľované koláčiky éclairs s maslovým krémom
Máte radi bezlepkové odpaľované koláčiky? Čo by ste povedali na také venčeky, veterníky alebo fajnové francúzske...

Francúzsky hruškový koláč
Je možné, že tento koláč je už na Vareche, ale mala som prezreté hrušky, ...

Cesnaková polievka/Aïgo bouïdo
Nejde o polievku typickej cesnakovej chuti. Takže ak hľadáte chuť cesnačky, alebo sa chystáte po...