#francuzskakuchyna

prazdny

Kuracie cordon bleu s omáčkou demiglace z Francúzska

Kuracie mäso

Prípravu omáčky demiglace začneme tým, že pripravíme teľacie kĺbové kosti a dáme ich zapiecť na pekáči do...

prazdny

Lieskovcové makrónky

Dezerty

Ja som sa do makróniek zamilovala - páčia sa mi ako vyzerajú a mám rada koláčiky, ...

prazdny

Citrónové makrónky

Dezerty

Makrónky - buď ich milujete alebo nenávidíte. Upiecť ich tak, aby sa podarili nie je...

prazdny

Crème brûlée podľa Richarda Sulíka

Dezerty

Crème brûlée presne tak, ako sa má robiť. Zabudnime na politiku a vychutnajme si tento...

prazdny

Bezlepkové odpaľované koláčiky éclairs s maslovým krémom

Dezerty

Máte radi bezlepkové odpaľované koláčiky? Čo by ste povedali na také venčeky, veterníky alebo fajnové francúzske...

prazdny

Francúzsky hruškový koláč

Koláče

Je možné, že tento koláč je už na Vareche, ale mala som prezreté hrušky, ...

prazdny

Cesnaková polievka/Aïgo bouïdo

Bezmäsité jedlá

Nejde o polievku typickej cesnakovej chuti. Takže ak hľadáte chuť cesnačky, alebo sa chystáte po...