Haruľa s medvedím cesnakom plnená domácím syrom fotorecept
Foto: gordonko
Harulu mam rád a kedže som mal veľa medvedieho cesnaku Zobraziť celý popisHarulu mam rád a kedže som mal veľa medvedieho cesnaku tak skončil aj v haruli ..... naplniť ju kravskou hrudkou bol zasa jeden z mojich experimentou
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
množstvo si každý prispôsobí svojmu , ja som robil aj harulové placky ,tak som to robil z jedného cesta... nastrúhané zemiaky , hladká múka , vajíčka
-
2
pridáme čierné mleté korenie , drcenú majoránku , soľ ..
-
3
a na rezance nakrájaný medvedí cesnak - snim som nešetril
-
4
na panvicu si dáme ,, cesto ,, ako ked ideme robiť placky ,ale nato si ešte poukladáme plátky syra urobené z automatového mlieka
-
5
zakryjeme to dalšou vrstvou cesta a pečeme niekolkonásobne dlhšie ako placky
-
6
,,prehodíme ,, na druhú stranu a pokračujeme v pečení - zasa dlhšie aby stred nebol surový ..... kto sa bojí prehadzovať nech použije pokrievku ... z panvice do vetšej pokrievky dáme tak , aby spodok bol stále na spodku a potom pokievku vyklopíme ako ked ju pokladáme na hrniec
-
7
... podla mňa bolo upečené ,no žena tvrdila že ešte to nieje , tak som to šupnul znova do panvice a ešte som to z oboch strám trochu opiekol
-
8
hotovo ... dobrú chuť
Diskusia k receptu