Uvedené suroviny na elektrickom kávovom mlynčeku ešte premelieme. My robievame dvojitú dávku naraz. Kto nechce štipľavú chuť, tak štipľavú papriku vynechá.
Ja som márne zháňala korenie na kebab, predávajú len na gyros, neviem, či to nie je ale jedno a to isté zloženie....mne sa tam zdá veľa štipľavého, veď len jedna "čl" korenia je dosť cítiť, nieto ešte dve a aj štipľavá paprika....ale dá sa aj menej dať, nie je problém.
Evanaaa - recept na kebab som našla na bonvivani.sk a recept na čubricu tu na vareche. Ingrediencie na čubricu som kúpila v obchode s liečivými rastlinami. Kuracie stehná bez kože nepácujem v celosti ale nakrájam na kúsky. Pečiem na pekáči v rúre. bonvivani.sk/recepty/kuraci-kebab-v-pita-placke...
bonvivani.sk/recepty/kuraci-kebab-v-pita-placke...
varecha.pravda.sk/recepty/cubrica-zmes-korenia-fotorecept...
Mäso nepodlejem vodou ale pridám kyslú smotanu (biely jogurt) do marinády.