Grilovaný šašlík

Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 1. júla 2012
Grilovaný šašlík
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

800 g
50 g
100 ml
100 ml




Postup

  1. 1

    Umyté, osušené mäso nakrájame na dvojcentimetrové kocky, ktoré premiešame s polovicou nakrájanej cibule, korením, olejom a kyslou smotanou. Necháme odležať 24 hodín.

  2. 2

    Potom mäso osolíme a napichujeme na ihly na grilovanie striedavo s čerstvou cibuľou. Hotové šašlíky grilujeme približne desať minút.

Diskusia k receptu

anajka
Tak toto ma veľmi milo prekvapilo, jednoduché,jasné a tak málo ingrediencií. Smotanka dodá mäsku šťavnatosť. Ukladám a aj vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia