Grilovaný pstruh s jogurtovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 21. júla 2009

Suroviny

4 ks
2 ks
2 ks
400 ml
200 g
2 ks
40 g




Postup

  1. 1

    Pstruhy vypitveme a umyjeme. Ryby zvnútra aj po povrchu pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Povrch potrieme olejom, do ktorého sme zamiešali čerstvý kôpor.

  3. 3

    Grilujeme za občasného potierania olejom s kôprom, z každej strany asi 6 minút.

  4. 4

    Omáčka: ošúpanú uhorku zbavíme jadierok a pokrájame na kocky. V miske zmiešame jogurt s kapárom, soľou, mletým bielym korením, pažitkou, kôprom a cibuľkou. Dochutíme soľou a korením.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia