Foto: redakcia
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Zmiešajte mleté mäso s worcesterskou omáčkou, horčicou a čiernym mletým korením.
- 2
Z mäsa vytvarujte hamburgre, a tesne pred grilovaním ich osoľte. Grilujte na troche oleja na grilovacej platni z jednej aj z druhej strany. Keď mäso obrátite na druhú stranu, vrch hamburgeru posypte nastrúhaným syrom s modrou plesňou.
- 3
Zvlášť ugrilujte slaninku, krúžky cibule a hamburgerovú žemľu.
- 4
Spodnú polovicu žemle natrite majonézou, dajte mäso, potom cibuľku, slaninu a nakoniec list šalátu. Prikryte vrchnou polovicou žemle a podávajte.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu