Kto raz skúsi domáci šťavnatý burger, nebude už chcieť tie z fast foodu. Blesková príprava, úspech zaručený.
10 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g |
|
1 ks |
|
1 strúčik |
|
1 ČL |
|
1 PL |
|
|
|
polovica ČL (nemusí byť) |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kvalitné mleté hovädzie mäso zmiešame s uvedenými surovinami. Rukami formujeme burgre, ktoré dáme odležať (1 hodina) do chladničky. Pri grilovaní ich neprepečieme, budú šťavnaté. Pomery surovín si môžeme upraviť podľa chuti.
- 2
Burgre plníme do žemlí so zeleninovou oblohou, syrom a obľúbeným dresingom.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu