Foto: sjuz
Je krásne počasie, slniečko svieti, tak sme si veľkonočné sviatky spríjemnili grilovaným "veľkonočným" :)) jahniatkom.
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäsko som nechala v marináde 3 dni.
-
2
Pripravila som si zeleninu na gril: batáty, cukinu, cibuľu, kúsok papriky, rajčiny
-
3
Všetko som uložila na gril, zeleninu som potrela olejom z marinády, aby nebola suchá. Popri jahňacom som grilovala ja vykostené morčacie mäso pre decká, ktoré jahňa "nemusia"...:)
-
4
Krásne to rozvoniavalo:), a grilovanie som si vychutnávala. Grilovalo sa pomaly, na miernej pahrebe.
-
5
Hotové mäso som podávala s grilovanou zeleninou.
Taliana som nevidela, žiaľ:(, ale určite si pozriem na inernete!